Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyás Oldalak képes leírás - Kutyafajták.tlap.hu
részletek »

Kutyás Oldalak - Kutyafajták.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyafajtak.tlap.hu » Kutyás Oldalak
Keresés
Találatok száma - 13 db
Apróhirdetés Kutya

Apróhirdetés Kutya

Apróhirdetés ingyen - Ingyenes apróhirdetés feladás magánszemélyek és cégek számára is egyaránt korlátlan számban. Apróhirdetési rovat között ingyenes böngészés. Az általános témákon felül itt adható fel hirdetés, és böngészhető az Agrár, Vadász, Horgász, az Ingyen játékok között. Természetesen megtalálható Ingatlan, jármű, állás, elektronika és sok más ingyenes apróhirdetés.

Kiskutya

Kiskutya

Amikor a családba új jövevény érkezik, a gazdik azt sem tudják mivel kedvezzenek az édes kis csöppségnek, mivel járjanak kedvébe. Gondolom mindenkinek nyilvánvaló, hogy a megfelelő táplálásnak nagy szerepe van a pici eb egészséges fejlődésében. Most a tévhiteket feloszlatva olvashattok néhány hasznos jó tanácsot.

Kutya

Kutya

Túlzás volna azt állítani, hogy az angol bulldog esett legközelebb ahhoz a fához, melynek gyökerei az ősi bulldogig nyúlnak, mégis igazságtalan volna lenézni mindezért. Való igaz, hogy nem nagy termetű, nem is atletikus megjelenésű, nem a sportpályák favoritja és nem is vérmes házőrzőként ismert. Mégis kétségtelenül eredeti megjelenésű fazon, aki - közelebb megismerve - még azok szívét is meglágyítja, akik esetleg viszolyogva tekintettek szokatlan külsejére.

Kutya névnap

Kutya névnap

Kutyanévnap? Igen! Mint köztudott, nagyobb öröm adni, mint kapni. Íme, eggyel több alkalom arra, hogy örömet szerezzünk - magunknak. Négylábú kedvencünknek úgyis az a legnagyobb boldogság, ha minket szolgálhat. Csak bele kell nézni a szemébe.

Kutyakölykök

Kutyakölykök

Az eladó kiskutyákat kutyafajtákra lebontva hirdethetik a kutyatenyésztők illetve kereshetik a kiskutyát vásárolni szándékozó látogatóink. Weblapjuk címét is megadhatják a hirdetésben, kattintható link formájában (pl. kutyatenyészetük weblapját vagy egy galéria URL-címét). A kutyás hirdetéseket megtekintő érdeklődők ingyenes regisztráció után e-mailt küldhetnek a hirdetőnek illetve az interaktív térkép segítségével egy könnyen kezelhető útvonaltervezőt is igénybe vehetnek.

Kutyatárskereső

Kutyatárskereső

A weboldal azzal a céllal készült, hogy egyfajta kutyás közösség jöjjön létre, a kutyaszerető gazdik és kedvenceik között. Legyen szó, a kedvencek társkereséséről, fedeztetésről, kutyamenhelyek és kennelek kutyáiról, eladó kis kutyakölykökről, esetlegesen a gazdik társkereséséről, tapasztalat cseréről. Mert minden gazdinak a kutyája a legfontosabb, így ennek enged teret ez kutyatárskereső portál. Regisztrálj, ismerkedj, tölts fel képeket, és szólj kutyás ismerőseidnek, hogy ki alakulhasson egy kellemes kutyás közösségi portál.

ÁllatiShop - Állateledel Webáruház

ÁllatiShop - Állateledel Webáruház

A weboldal, egy újonnan nyílt webáruház az állattartók részére, ahol mindent megtalálhat amire kutyájának szüksége lehet. Az oldal nem titkolt céljai közé tartozik továbbá, hogy egybegyűjtse a kutyás társadalmat és közösséget szervezzen belőlük, ahol megoszthatják egymással ötleteiket, gondjaikat.

Fajtatiszta kutya

Fajtatiszta kutya

Ingyen elvihető és eladó fajtatiszta kutyák az ebadta.hu weboldal kínálatában. Honlapunkon ingyen hirdetheti meg a fajtatiszta kutyákkal, fedeztetéssel kapcsolatos szolgáltatását, illetve eladhatja vagy elajándékozhatja kutyáját. Az Ebadta.hu oldalon nem csak tenyésztők és kennelek, hanem egyszerű magánszemélyek is ingyen hirdethetnek.

A kutya

A kutya

A főoldalon számos ismert és kevésbé népszerű kutyafajta bemutatása található kategóriák szerint. Az oldal tartalmaz továbbá a kutyatartással kapcsolatos cikkeket, érdekességeket például kutyagondozás, nevelés, kiképzés témakörökben. További aloldalak: Az én kutyám, Kutyanévnapok, Kutyás háttérképek.

Hirdetés
Kutyás szállások - A kedvenc helyek

Kutyás szállások - A kedvenc helyek

A kutyasszallasok.hu az első magyarországi, kutyás vendégeket is fogadó szálláshelyeket közvetítő portál. Egyszerűbben: egy belföldi utazási oldal nekünk, kutyásoknak. De ennél azért lényegesen több lesz! Nem a ma oly divatos közösségi oldalt akartunk csinálni, hanem egy oldalt egy közösségnek. Egy olyan közösségnek, ahol a kutya családtag. Egy olyan közösségnek, amely velünk együtt idővel tenni szeretne egy 'kutyabarátabb' Magyarországért. Igen, vannak terveink! Lehetőségeinkhez mérten javítani, (re)formálni szeretnénk a szállásadók, egyéb vendéglátók, más szolgáltatók és persze a kutyatartók 'életét', életterét, hogy valamennyiünknek jobb legyen. Lesznek nyereményjátékok, versenyek kutyáknak, gazdiknak, szállásoknak, vendéglátóknak, de sok más is! Az aktuális dolgokról, akciókról, fejleményekről mindig beszámolunk az oldalon, a hírlevelünkben, és egyéb csatornákon, amikről szintén hírt adunk. Addig is, kérjük, használd az oldalt, teszteld, mondd el véleményed, tapasztalatod, ajánld (kutyás) ismerőseid figyelmébe, mi pedig igyekszünk minden hasznos visszajelzést figyelembe venni, az esetleges hibákat kijavítani. Reméljük, Neked ez az oldal lesz a(z egyik) kedvenc helyed!

Kutyatér

Kutyatér

A Kutyatér eb portál és webáruház egy olyan honlap ahol a leendő és jelenlegi gazdiknak kívánunk számos hasznos információval szolgálni. Cikkek, kutyás hirdetések és webáruházunk mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlaton alapuló tapasztalatok megosztására szöveges formában, képi és videós anyagokkal kiegészítve.

Dogbook- kutyás közösségi oldal

Dogbook- kutyás közösségi oldal

A dogbook egy kutyás közösségi portál, ahol bárki megmutathatja kedvencét a világnak. Oldalunk segítségedre lehet ha kutyust szeretnél vásárolni, vagy szeretnél minél többet megtudni a kedvenc fajtáidról. Tenyésztők, kutyatulajdonosok, kutyabarátok ismerkethetnek össze, oszthatják meg tapasztalataikat. Származási adatokra épülő szakmai kutyás adatbázis, kennel adatbázis, tenyésztők, kutya galériák, fajtaleírások, kutyás fórumok. A dogbook egy közösségi portál, melyet kifejezetten a kutyabarátoknak hoztunk létre. Az oldalunkon minden kutyabolond megtalálhatja a számítását. Akkor is ha csak kellemesen szeretné eltölteni az idejét, és akkor is ha szakmai dolgok után érdeklődik. Szeretnénk segítséget nyújtani mindazoknak akiknek már van kutyájuk, vagy éppen most keresik a számukra legmegfelelőbb négylábú társat.

Kutyaház megoldások

Kutyaház megoldások

Kutyaház megoldások - ha meglepően különleges kutyaházat szeretne. Különleges, exkluzív, tekintélyes, elegáns, és egyszerűbb, olcsó kutyaházak egy helyen. Válasszon álomszép rezidenciát kedvencének! Ha nem tudja pontosan, mekkora kutyaházra van szüksége kutyájának, akkor az oldalon található mérettáblázat segítségére lesz ebben. Az ideális méretű kutyaház az lesz, amiben a kutya éppen kényelmesen elfér, mert ez a méretű kutyaház fogja a meleget megtartani, amikor odakint fagyos hideg van és fúj a jeges szél. Ha feliratkozik az ingyenes hírlevélre, akkor hasznos tippeket, tanácsokat kap kutyaneveléssel kapcsolatban, és tagsági kedvezményekhez is hozzájuthat.

Tuti menü